2023. március 29. Auguszta, Bertold

Bejelentkezés

Gyermek étkezések, bölcsődei és
családi bölcsőde gondozási
díjak ügyintézése

Az Önkormányzat a gyermekétkeztetéssel kapcsolatos feladatait a továbbiakban is ellátja!

Az intézmények honlapjain a járvánnyal kapcsolatos intézkedések figyelembevételével, frissítve kerülnek fel a gyermekétkeztetést, befizetési időpontokat és határidőket érintő változások.

Kérjük Önöket, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel közleményeinket!

Tisztelt Látogató!

Üdvözöljük bölcsődei, óvodai, iskolai étkezés és bölcsődei, családi bölcsőde gondozási díjak ügyintézési felületén.

A belépéshez gyermekének KIR azonosítójára (óvoda vagy iskola esetén) vagy TAJ számára (bölcsőde esetén) és az azonosítóhoz kapott jelszóra lesz szüksége.

KIR: 7-es számjeggyel kezdődő, összesen 11 számjegyű oktatási azonosító. Amennyiben az oktatási azonosító nem áll rendelkezésre, kérjük vegye fel a kapcsolatot gyermeke intézményével.

Tájékoztatjuk, hogy gyermekenként külön - külön tudja az ügyeket intézni, így több gyermek esetén egyenként kell a fenti azonosítókkal bejelentkeznie és minden belépésnél a módosításokat elvégeznie.

Amennyiben elfelejtette a jelszavát, azt a bölcsőde és családi bölcsőde esetén a bölcsőde vezetőnél, az óvoda esetében az óvodatitkárnál, általános iskola és gimnázim esetén az IMFK pénzügyi ügyintézőjénél személyesen, illetve a belejelentkező felület alatti "Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide!" linkre kattintva, a gyermek azonosítójának megadása után emailben újra tudja igényelni.

Elfelejtette jelszavát? Kattintson ide!